banner klik
Admin

Admin

Srijeda, 28 Listopad 2015 05:21

Reklamacije

Sve što radimo, radimo na obostrano zadovoljstvo i velika nam je želja da uživate u svome vrtu i trudu jer to i je naša ideja , u ljubavi s prirodom.

Sadnice: 

Uvjeti reklamacije sadnice : Sadnica je oštećena , sadnica koju ste zaprimili nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa.

Sadnice koje su na slikama oglasa su naše sadnice koje se trenutno nalaze u prodaji , moramo napomenuti da može doći do minimalnog odstupanja u visini , količini grana jer je svaka sadnica jedinka za sebe. Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su neke sorte listopadne.

Sorte poput Kurkume, Maline jagode, Rabarbare, Đumbira... zimi gube list do zemlje i do proljeća spavaju zimski san.

 

Trošak povrata snosi kupac, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac uplaćen za sadnicu ili poslati novu sadnicu o našem trošku , odluka je Vaša.

Svakako Vas savjetujemo da o svakoj pojedinoj sorti koju naručujete provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva .

 

 

Sjeme: 

Sve sjeme koje imamo u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . Sjeme prikupljamo u svome vrtu , parkovima, putovanjima, sajmovima te razmjenom.

Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje, jer iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.

 

Srijeda, 28 Listopad 2015 05:05

Dostava

Poštarina:

Sjemenke  / Pismovna pošiljka

Šaljemo preporučeno, plaćanje je pri preuzimanju.

Poštarina neovisno o količini iznosi 17,50 kn, te provizija pošte od cca 8,00 kn ( Cjenik Hr pošte ).

Sadnice / sadnice + sjemenke / Paket

Poštarina neovisno o količini iznosi 35,00 kn, te provizija pošte od cca 9,00 kn. Pošiljke šaljemo poslovnim (e paketom) Hrvatske pošte. 

Za pojedine narudžbe zadržavamo pravo avansne uplate na poslovni račun OPG-a.

Srijeda, 28 Listopad 2015 05:01

Naručivanje

Narudžbe se zaprimaju cijeli tjedan putem maila i faksa , a pakiranje i slanje sadnica i sjemena svakodnevno od ponedjeljka do petka .Uz narudžbu obavezno je dostaviti svoje podatke za slanje :Ime i prezime, adresa za dostavu te kontakt broj telefona i email.

Zadržavamo pravo provjere podataka slanjem automatske poruke na navedeni kontakt telefon ili email .Ukoliko narudžba u takvom slučaju ne bude potvrđena , biti će stornirana.

Vaše osobne podatke koristimo isključivo za navedenu narudžbu i nakon isporuke ih brišemo iz sustava

Petak, 23 Listopad 2015 11:15

Kontakt

Kontaktirati nas možete isključivo preko maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili preko dolje kontakt forme!

Naši agenti će Vas kontaktirati uskoro nakon poslanog upita!

Hvala - PlantHouse.hr TEAM

 

i ide kontakt forma

Petak, 23 Listopad 2015 11:06

UVJETI ISPORUKE

Informacije o kontaktu, načinu i cijenama isporuke, reklamacije i zaštita podataka

Narudžbe:

Minimalna narudžba iznosi 80,00 kn.

Sve što se nalazi u ponudi dostupno je u malim količinama, iz tog razloga nismo u mogućnosti ponuditi količine za daljnju prodaju.

Narudžbe i upite primamo isključivo putem internet trgovine, e-mailom ili faksom. 

Narudžbe se zaprimaju cijeli tjedan , a pakiranje i slanje svakodnevno od ponedjeljka do petka .

U vegetacijskoj sezoni, u periodu od 15.5. do 15.8. pošiljke šaljemo isključivo ponedjeljkom.

Narudžbe smo odlučili primati putem e-maila i faksa zbog velike količine poziva u vezi savjeta.

Dostava:

Dostava se vrši isključivo putem Hrvatske pošte.
Plaćanje pošiljke je pri preuzimanju ili uplatom na poslovni žiro račun OPG-a. Zadržavamo pravo odluke o načinu plaćanja o čemu će kupac biti obavješten.

Cijene pošiljki uz način plaćanja narudžbe pri preuzimanju:

Sjemenke  / Pismovna pošiljka

Šaljemo preporučeno, plaćanje je pri preuzimanju.

Poštarina neovisno o količini iznosi 17,50 kn, te provizija pošte od cca 8,00 kn ( Cjenik Hr pošte ).

 

Sadnice / sadnice + sjemenke / Paket

Poštarina neovisno o količini iznosi 35,00 kn, te provizija pošte od cca 9,00 kn ( e-paket / Hp exspress ).

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku:

Ukoliko kupac odbije primiti narudžbu ili je ne preuzme u poštanskom uredu nakon što mu je dostavljena obavijest o pošiljci koja je naručena, prodavatelj ima pravo tražiti  nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku (slanje i povrat pošiljke pošiljatelju).

Zaštita i korištenje osobnih podataka : 

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka tako što prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima koji služe za isporuku narudžbe napravljene u internet trgovini. Osobne podatke brišemo iz evidencije odmah nakon isporučene narudžbe.

 

Reklamacije:

Sve što radimo, radimo na obostrano zadovoljstvo i velika nam je želja da uživate u svome vrtu i trudu jer to i je naša ideja , "u ljubavi s prirodom".

Molimo da svoju reklamaciju izvršite odmah po primitku pošiljke pisanim putem na adresu sjedišta OPG-a ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa navedenim podatcima i kopijom Vaše narudžbe. Reklamacije dostavljene 15 dana nakon preuzimanja narudžbe ne uvažavamo.

Sadnice:

Uvjeti reklamacije sadnice : Sadnica je oštećena , sadnica koju ste zaprimili nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa. Sadnice koje su na slikama oglasa su naše sadnice koje se trenutno nalaze u prodaji te slike sadnica sa interneta koja prikazuje izgled odrasle jedinke pojedine sorte. Moramo napomenuti da može doći do minimalnog odstupanja u visini , količini grana jer je svaka sadnica jedinka za sebe. Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su pojedine sorte listopadne.

Sorte poput Kurkume, Maline jagode, Rabarbare, Đumbira i dr.sl. zimi gube nadzemni dio i do proljeća "spavaju zimski san".

Trošak povrata snosi kupac, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac uplaćen za sadnicu ili poslati novu sadnicu o našem trošku.

Svakako Vas savjetujemo da o svakoj pojedinoj sorti koju naručujete provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva .

Ukoliko naručena sadnica procvate u krivoj nijansi boje (odnosi se na sadni materijal dobiven iz reznica (ukrasno drveće) od naručene (uvijek postoji mogućnost križanja, ljudske pogreške i prirodnih čimbenika), slobodno nam se javite i dostavite fotografiju biljke te kopiju narudžbe kako bi izvršili zamjenu.

Sjeme:


Sve sjeme koje imamo u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . 
Svaki ljubitelj prirode zna da je sjeme živo biće koje mora imati savršene uvjete za razvoj i rast te da bi na kraju krasilo Vaš vrt kao sadnica. Da je jednostavno od svakog sjemena dobiti sadnicu svi bismo bili uspješni vrtlari. Uzgojiti vlastitu biljku je svakom veliki užitak.
Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje, jer iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.
Sjeme u ponudi je ovogodišnje jer kako je i gore navedeno od istog sjemenja proizvodimo sadnice.

MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

NOVO U PONUDI

Močvarni hibiscus / Mix

CIJENA: 70,00 kn

Ljetni jorgovan / Mix

CIJENA: 80,00 kn

Pepino / Solanum muricatum

CIJENA: 40,00 kn

Marakuja / Passion fruit

CIJENA: 40,00 kn
София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3