Admin

Admin

Srijeda, 28 Listopad 2015 05:21

Reklamacije

Sve što radimo, radimo na obostrano zadovoljstvo i velika nam je želja da uživate u svome vrtu i trudu jer to i je naša ideja , u ljubavi s prirodom.

Sadnice: 

Uvjeti reklamacije sadnice : Sadnica je oštećena , sadnica koju ste zaprimili nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa.

Sadnice koje su na slikama oglasa su naše sadnice koje se trenutno nalaze u prodaji , moramo napomenuti da može doći do minimalnog odstupanja u visini , količini grana jer je svaka sadnica jedinka za sebe. Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su neke sorte listopadne.

Sorte poput Kurkume, Maline jagode, Rabarbare, Đumbira... zimi gube list do zemlje i do proljeća spavaju zimski san.

 

Trošak povrata snosi kupac, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac uplaćen za sadnicu ili poslati novu sadnicu o našem trošku , odluka je Vaša.

Svakako Vas savjetujemo da o svakoj pojedinoj sorti koju naručujete provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva .

 

 

Sjeme: 

Sve sjeme koje imamo u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . Sjeme prikupljamo u svome vrtu , parkovima, putovanjima, sajmovima te razmjenom.

Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje, jer iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.

 

Srijeda, 28 Listopad 2015 05:05

Dostava

Minimalna narudžba:

Sadnice / sadnice i sjeme je 80,00 kn.

Sjeme (pismovna pošiljka) je 30,00 kn.

Poštarina:

Sjemenke  / Pismovna pošiljka

- Plaćanje pri preuzimanju: Poštarina neovisno o količini iznosi 18,00 kn., te provizija pošte od cca 8,00 kn ( Cjenik Hr pošte ).

- Plaćanje po predračunu: Poštarina neovisno o količini iznosi 11,50 kn.

Ukoliko svoju narudžbu želite uplatiti putem računa, isto je potrebno javiti mailom nakon izvršene narudžbe.

Sadnice / sadnice + sjemenke / Paket

Poštarina neovisno o količini iznosi 36,00 kn, te provizija pošte od cca 9,00 kn (provizija na transfer gotovine). Pošiljke šaljemo poslovnim (e paketom) Hrvatske pošte. 

Za pojedine narudžbe zadržavamo pravo avansne uplate na žiro račun OPG-a.

Srijeda, 28 Listopad 2015 05:01

Naručivanje

Narudžbe se zaprimaju cijeli tjedan putem maila i faksa , a pakiranje i slanje sadnica i sjemena svakodnevno od ponedjeljka do petka .Uz narudžbu obavezno je dostaviti svoje podatke za slanje :Ime i prezime, adresa za dostavu te kontakt broj telefona i email.

Zadržavamo pravo provjere podataka slanjem automatske poruke na navedeni kontakt telefon ili email .Ukoliko narudžba u takvom slučaju ne bude potvrđena , biti će stornirana.

Vaše osobne podatke koristimo isključivo za navedenu narudžbu i nakon isporuke ih brišemo iz sustava

Petak, 23 Listopad 2015 11:15

Kontakt

Kontaktirati nas možete isključivo preko maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili preko dolje kontakt forme!

Naši agenti će Vas kontaktirati uskoro nakon poslanog upita!

Hvala - PlantHouse.hr TEAM

 

i ide kontakt forma

 

Prije izvršene narudžbe svakako Vas savjetujemo da o svakoj sorti provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva.

30.12.2018. Popusti od 15% na cjelokupnu narudžbu od 30.11.2018. do 24.12.2018.

Cijene artikala na internet stranici www.planthouse.hr izražavaju cijenu pojedinog artikla (sadnica, sjeme, lukovičasto bilje), te se popust od 15% obračunava na cjelokupnu narudžbu i iskazuje kupcu pri preuzimanju pošiljke na računu (otkupnom bloku).

 

 

Jesenska obavijest!

U našu vrtlariju stigla je jesen i listopadne sadnice pokazuju da je kraj vegetacije, listovi dobivaju jesenske nijanse i počinju sa odbacivanjem. 

Lukovičaste i gomoljaste biljke se pomalo počinju povlačiti. Molimo kupce da pri kupnji obrate pozornost na godišnje doba i kako u periodu jeseni - zime kultivar izgleda.

Narudžbe i upiti:

Narudžbe se izrađuju putem internet stranice i svi artikli objavljeni na internet stranici su dostupni za kupnju.

Vaš upit možete postaviti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Minimalna narudžba:

Sadnice, uključujući lukovičasto bilje / Sadnice i sjeme 80,00 kn.
Sjeme / Pismovna pošiljka 30,00 kn.

Dostava / Cijenik dostave:

Dostava se vrši isključivo putem Hrvatske pošte, poslovnim paketom, rok isporuke je 2-3 radna dana.

 

Narudžbe se zaprimaju cijeli tjedan , slanje pošiljaka je ponedjeljkom prije podne.

Sadnice ne proizvodimo u velikim količinama i nismo u mogućnosti ponuditi iste za daljnju prodaju.

Sjeme  
Plaćanje pri preuzimanju Pismovna pošiljka 18,00 kn. + 8,00kn. transfer gotovine (provizija pošti).
*Plaćanje po predračunu Pismovna pošiljka 11,50 kn.

*Osnovna opcija slanja je sa plaćanjem pri preuzimanju. Ukoliko kupac želi plaćanje putem računa obvezan je isto napomenuti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon izrađene narudžbe.

Sadnice / Sadnice i sjeme  
Plaćanje pri preuzimanju

Paket

(neovisno o količini i težini)

36,00 kn. + 9,00 kn. transfer gotovine (provizija pošti).

 

Plaćanje i R1 račun, otkupni blok :

Plaćanje narudžbe je pri preuzimanju pošiljke ili putem žiro računa OPG-a koji će kupcu biti dostavljen sa svim podatcima za uplatu, a naveden je u sekciji / O nama.

Ukoliko je kupcu potrebna izrada R1 računa, isto je potrebno najaviti mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon izvršene narudžbe.

Za pojedine narudžbe zadržavamo pravo avansne uplate Kupca na žiro račun OPG-a, npr. Poste restante pošiljke, pošiljke velike vrijednosti. Kupac će nakon izvršene narudžbe, u slučaju potrebe mailom biti obaviješten o načinu plaćanja.

Izrada narudžbe:

Narudžba se izrađuje putem internet stranice www.planthouse.hr na način dodavanja proizvoda i količina u košaricu, te zaključivanjem narudžbe nakon unošenja osobnih podataka obveznih za dostavu pošiljke.

Narudžbe sa netočnim i nepotpunim podatcima za dostavu, ili narudžbe izrađene ispod propisane „minimalnbe narudžbe“ biti će stornirane i odbijene.

Zadržavamo pravo provjere narudžbe putem navedenog kontakt telefona nakon zaključene narudžbe.

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku / Izazivanje štete:

Ukoliko kupac bez predhodne najave odbije preuzimanje pošiljke i bez opravdanog razloga , a nakon što mu je dostavljena obavijest o prispjeću pošiljke od strane djelatnika Hrvatske pošte , Prodavatelj ima pravo potraživati Kupca nadoknadu svih troškova vezanih za pokušaj isporuke, Cijenik dostave , Cijenik povrata pošiljke (cijenik Hrvatske pošte).

Reklamacije:

Reklamacije na isporučenu pošiljku potrebno je izvršiti po primitku pošiljke mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pisanim putem, poštom, preporučeno na sjedište OPG-a.

Reklamacije dostavljene 15 dana nakon isporuke pošiljke ne uvažavamo.

Način podnošenja reklamacije:

Uz reklamaciju potrebno je dostaviti broj narudžbe i fotografiju sadnice koju reklamirate.

Reklamacija sadnog materijala :

Sadnica je oštećena, primljena sadnica nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa.

Sadnice koje su na slikama oglasa (označene vodenim žigom) su primjer sadnice koja se nalazi u ponudi , a slike sadnica sa interneta prikazuju odrasli kultivar i/ili boju cvijeta i formu.

Moramo napomenuti da može doći do određenog, minimalnog odstupanja u visini i količini zelene mase jer je svaka sadnica jedinka za sebe.

Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su pojedine vrste listopadne ili gomoljaste.

Sadnice poput Božura, Kurkuma, Rubusa, Rabarbare, Đumbira, Ljiljana i dr., i nekih trajnica u zimskom periodu gube svoj nadzemni dio i „spavaju zimski san“.

  1. U slučaju krivo isporučene pošiljke, trošak povrata snosi Prodavatelj, kao i trošak ponovnog slanja pošiljke.
  2. U slučaju ostalih reklamacija trošak povrata pošiljke snosi Kupac, a Kupcu će biti izvršen povrat novca u iznosu izvršene narudžbe i to putem poštanske uputnice putem Hrvatske pošte na adresu Kupca, ili će biti o trošku Prodavatelja isporučena nova pošiljka.

Odluku o načinu rješavanja reklamacije, Točka 2. donosi Kupac.

Reklamacija sjemenskog materijala:

Svo sjeme koje se nalazi u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . 
Svaki ljubitelj prirode zna da je sjeme živo biće koje mora imati savršene uvjete za razvoj i rast da bi na kraju krasilo Vaš vrt kao sadnica. Da je jednostavno od svakog sjemena dobiti sadnicu svi bismo bili uspješni vrtlari. Uzgojiti vlastitu biljku je svakom veliki užitak.
Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje.

Iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.
Sjeme u ponudi je ovogodišnje jer kako je i gore navedeno od istog sjemenja proizvodimo sadnice.

Pojedine vrste sjemena nisu lake za uzgoj te osim gore navedenih uvjeta traže tehnike kao što je stratifikacija, opis u sekciji /Savjeti.

Zaštita i korištenje osobnih podataka:

Obvezujemo se pružati zaštitu Vaših osobnih podataka tako što prikupljamo samo osobne podatke Kupca koji služe za isporuku pošiljke.

Osobne podatke Kupca brišemo iz evidencije odmah nakon isporuke pošiljke.

Osobne podatke Kupca ne koristimo za slanje promotivnih materijala.

MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

NOVO U PONUDI

Povrtni blagdanski pak.

CIJENA: 49,00 kn

Cvjetni blagdanski pak.

CIJENA: 49,00 kn

Ukrasni luk / Allium Hair

CIJENA: 10,00 kn

Allium Sphaerocephalon

CIJENA: 15,00 kn
София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

SnowFalling