MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

O NAMA

 

Članovi:

 

Dragi vrtlari,

nakon mnogo godina prikupljanja iskustava i uzgoja sadnica ukrasnog i egzotičnog bilja , 2015. godine smo ponudili opciju internet trgovine, te na taj način odlučili približiti kupcima iz bilo kojeg dijela Hrvatske naše sadnice dostupne „jednim klikom“.

U sve biljke koje uzgajamo ulažemo puno ljubavi i truda kako bi u konačnici dobili sadnicu koju možemo ponuditi i Vama.

Mi smo mala proizvodnja, i sve sadnice i sjeme iz ponude nudimo u malim količinama, stoga ih ne možemo ponuditi za daljnju prodaju nego isključivo privatnim kolekcionarima / hobistima. Stranicu ažuriramo svakodnevno, te je sve objavljeno i spremno za isporuku.

Temeljem Rješenja Ministarstva poljoprivrede upisani smo kao proizvođači sjemena pod brojem UBD:959, te kao proizvođači sadnog matrijala pod brojem UBD:772.

Naš OPG je registriran kao proizvodnja, ne kao vrtni centar i naše proizvode isporučujemo Kupcu putem dostavne službe (Uvjeti).

Cilj nam je imati u ponudi što više posebnih i raznovrsnih biljaka. Svaka od njih kod nas ima svoju priču. Ponekad da bi došli do nove sorte potrebno je puno istraživanja, kilometara, rada i iskustva, pa i neuspjelih pokušaja, no ako to u konačnici znači da kroz godine možemo ponuditi nešto novo i zanimljivo i Vama predstavlja naše zadovoljsto i naš cilj je ispunjen.

U uzgoju koristimo minimalno prirodna zaštitna sredstva. Strogog smo stava da tretirane biljke ne želimo u svome vrtu. U današnje vrijeme smatramo da je vraćanje prirodi i prirodnom uzgoju jedino bitno radi nas, naše djece, a i budućih generacija na kojima sve ostaje.

Naše biljke nisu kao biljke u vrtnim centrima koji se bave uvozom. Dakle, nisu kao „nacrtane“, jer u njima nema kemije i brzih tehnika uzgoja, a samim time i forsiranja biljke. Naše biljke rastu u prirodnom okruženju zajedno s kišom, suncem, vjetrom i snijegom. Cilj je da biljka bude potpuno adaptirana na vanjske uvjete, a samim time po isporuci da nema problem s prilagodbom u Vašem vrtu.

S obzirom da isključivo nudimo mlade biljke, unutar svakog oglasa se nalazi fotografija naše sadnice u tegli, ili je u tekstu navedena visina biljke. Početne fotografije prikazuju odrasle biljke u cvatu / plodu te su putem latinskog naziva fotografije odrasle biljke posuđene s Google tražilice, kako bi vidjeli u konačnici da li biljka koju želite kao odrasla odgovara Vašim zahtjevima i prostoru kojim raspolažete u vrtu.

Zbog tipa isporuke koji nudimo (slanje paketom), dimenzije biljaka se kreću od dvadeset centimetara do maksimalno jedan metar, te je cijena tome prilagođena. Daljni uzgoj je prepušten Vama.

Narudžbe i upite primamo tokom cijelog tjedna, isključivo putem internet trgovine, e-mailom ili faksom, te na taj način imamo pisanu evidenciju svake narudžbe i isporuke. Narudžbe putem telefonskog poziva ne primamo isključivo iz razloga jer je nemoguće hodati cijeli dan s mobitelom u ruci i rokovnikom s obzirom da su naše obveze od jutra do večeri orijentirane uzgoju, održavanju biljaka, i pripremama za isporuku te Vas molimo da nas u tom pogledu razumijete.

Pakiranja:

Naše sjeme je ručno prikupljano sa povrća i ukrasnog bilja, sušeno te pakirano u papirnate zip vrećice plombirane deklaracijom.

Sadnice uobičajeno sadimo u okrugle posude promjera 11 cm., 13 cm., 14 cm., 17 cm i 20 cm., zavisno o potrebi svake sorte.

U svakom oglasu je naznačena veličina posude i/ili fotografija pripadnika pojedine sorte koja se nalazi u prodaji.

 

 

Podatci:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo  Bel 

OIB: 46306577421

MIBPG: 231684

Sjedište: Ljudevita Posavskog 53

31000 Osijek

e-mail: info@planthouse.hr

Fax: +385 31 399 799

Proizvodnja: Korog, Vukovarsko Srijemska Županija