MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

O NAMA

Dragi vrtlari,

nakon mnogo godina prikupljanja iskustava i uzgoja sadnica ukrasnog i egzotičnog bilja , 2015. godine smo ponudili opciju internet trgovine, te na taj način odlučili približiti kupcima iz bilo kojeg dijela Hrvatske naše sadnice dostupne „jednim klikom“.

U sve biljke koje uzgajamo ulažemo puno ljubavi i truda kako bi u konačnici dobili sadnicu koju možemo ponuditi i Vama.

Cilj nam je imati u ponudi što više posebnih i raznovrsnih biljaka. Svaka od njih kod nas ima svoju priču. Ponekad da bi došli do nove sorte potrebno je puno istraživanja, kilometara, rada i iskustva, pa i neuspjelih pokušaja, no ako to u konačnici znači da kroz godine možemo ponuditi nešto novo i zanimljivo i Vama predstavlja naše zadovoljsto i naš cilj je ispunjen.

U uzgoju koristimo minimalno prirodna zaštitna sredstva. Strogog smo stava da tretirane biljke ne želimo u svome vrtu. U današnje vrijeme smatramo da je vraćanje prirodi i prirodnom uzgoju jedino bitno radi nas, naše djece, a i budućih generacija na kojima sve ostaje.

Naše biljke nisu kao biljke u vrtnim centrima koji se bave uvozom. Dakle, nisu kao „nacrtane“, jer u njima nema kemije i brzih tehnika uzgoja, a samim time i forsiranja biljke. Naše biljke rastu u prirodnom okruženju zajedno s kišom, suncem, vjetrom i snijegom. Cilj je da biljka bude potpuno adaptirana na vanjske uvjete, a samim time po isporuci da nema problem s prilagodbom u Vašem vrtu.

S obzirom da isključivo nudimo mlade biljke, unutar svakog oglasa se nalazi fotografija naše sadnice u tegli, ili je u tekstu navedena visina biljke. Početne fotografije prikazuju odrasle biljke u cvatu / plodu te su putem latinskog naziva fotografije odrasle biljke posuđene s Google tražilice, kako bi vidjeli u konačnici da li biljka koju želite kao odrasla odgovara Vašim zahtjevima i prostoru kojim raspolažete u vrtu.

Zbog tipa isporuke koji nudimo (slanje paketom), dimenzije biljaka se kreću od dvadeset centimetara do maksimalno jedan metar, te je cijena tome prilagođena. Daljni uzgoj je prepušten Vama.

Mi smo mala proizvodnja, i sve sadnice iz ponude nudimo u malim količinama, stoga ih ne možemo ponuditi za daljnju prodaju nego isključivo privatnim kolekcionarima / hobistima. Stranicu ažuriramo svakodnevno, te je sve objavljeno i spremno za isporuku.

Temeljem Rješenja Ministarstva poljoprivrede upisani smo kao proizvođači sjemena pod brojem UBD:959, te kao proizvođači sadnog matrijala pod brojem UBD:772.

Narudžbe i upite primamo tokom cijelog tjedna, isključivo putem internet trgovine, e-mailom ili faksom, te na taj način imamo pisanu evidenciju svake narudžbe i isporuke. Narudžbe putem telefonskog poziva ne primamo isključivo iz razloga jer je nemoguće hodati cijeli dan s mobitelom u ruci i rokovnikom s obzirom da su naše obveze od jutra do večeri orijentirane uzgoju, održavanju biljaka, i pripremama za isporuku te Vas molimo da nas u tom pogledu razumijete.

 

Podatci:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo  Bel 

OIB: 46306577421

MIBPG: 231684

Žr.Rn. HR3724070003104896346 (OTP banka)

Sjedište: Ljudevita Posavskog 53

31000 Osijek

e-mail: info@planthouse.hr

Fax: +385 31 399 799

Proizvodnja: Korog, Vukovarsko Srijemska Županija

 

S obzirom da smo proizvodnja i radimo isključivo putem internet trgovine, osobni dolasci nisu mogući.