UVJETI ISPORUKE

Informacije o kontaktu, načinu i cijenama isporuke, reklamacije i zaštita podataka

Narudžbe:

Minimalna narudžba iznosi 80,00 kn.

Sve što se nalazi u ponudi dostupno je u malim količinama, iz tog razloga nismo u mogućnosti ponuditi količine za daljnju prodaju.

Narudžbe i upite primamo isključivo putem internet trgovine, e-mailom ili faksom. 

Narudžbe se zaprimaju cijeli tjedan , a pakiranje i slanje svakodnevno od ponedjeljka do petka .

U vegetacijskoj sezoni, u periodu od 15.5. do 15.8. pošiljke šaljemo isključivo ponedjeljkom.

Narudžbe smo odlučili primati putem e-maila i faksa zbog velike količine poziva u vezi savjeta.

Dostava:

Dostava se vrši isključivo putem Hrvatske pošte.
Plaćanje pošiljke je pri preuzimanju ili uplatom na poslovni žiro račun OPG-a. Zadržavamo pravo odluke o načinu plaćanja o čemu će kupac biti obavješten.

Cijene pošiljki uz način plaćanja narudžbe pri preuzimanju:

Sjemenke  / Pismovna pošiljka

Šaljemo preporučeno, plaćanje je pri preuzimanju.

Poštarina neovisno o količini iznosi 17,50 kn, te provizija pošte od cca 8,00 kn ( Cjenik Hr pošte ).

 

Sadnice / sadnice + sjemenke / Paket

Poštarina neovisno o količini iznosi 35,00 kn, te provizija pošte od cca 9,00 kn ( e-paket / Hp exspress ).

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku:

Ukoliko kupac odbije primiti narudžbu ili je ne preuzme u poštanskom uredu nakon što mu je dostavljena obavijest o pošiljci koja je naručena, prodavatelj ima pravo tražiti  nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku (slanje i povrat pošiljke pošiljatelju).

Zaštita i korištenje osobnih podataka : 

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka tako što prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima koji služe za isporuku narudžbe napravljene u internet trgovini. Osobne podatke brišemo iz evidencije odmah nakon isporučene narudžbe.

 

Reklamacije:

Sve što radimo, radimo na obostrano zadovoljstvo i velika nam je želja da uživate u svome vrtu i trudu jer to i je naša ideja , "u ljubavi s prirodom".

Molimo da svoju reklamaciju izvršite odmah po primitku pošiljke pisanim putem na adresu sjedišta OPG-a ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa navedenim podatcima i kopijom Vaše narudžbe. Reklamacije dostavljene 15 dana nakon preuzimanja narudžbe ne uvažavamo.

Sadnice:

Uvjeti reklamacije sadnice : Sadnica je oštećena , sadnica koju ste zaprimili nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa. Sadnice koje su na slikama oglasa su naše sadnice koje se trenutno nalaze u prodaji te slike sadnica sa interneta koja prikazuje izgled odrasle jedinke pojedine sorte. Moramo napomenuti da može doći do minimalnog odstupanja u visini , količini grana jer je svaka sadnica jedinka za sebe. Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su pojedine sorte listopadne.

Sorte poput Kurkume, Maline jagode, Rabarbare, Đumbira i dr.sl. zimi gube nadzemni dio i do proljeća "spavaju zimski san".

Trošak povrata snosi kupac, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac uplaćen za sadnicu ili poslati novu sadnicu o našem trošku.

Svakako Vas savjetujemo da o svakoj pojedinoj sorti koju naručujete provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva .

Ukoliko naručena sadnica procvate u krivoj nijansi boje (odnosi se na sadni materijal dobiven iz reznica (ukrasno drveće) od naručene (uvijek postoji mogućnost križanja, ljudske pogreške i prirodnih čimbenika), slobodno nam se javite i dostavite fotografiju biljke te kopiju narudžbe kako bi izvršili zamjenu.

Sjeme:


Sve sjeme koje imamo u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . 
Svaki ljubitelj prirode zna da je sjeme živo biće koje mora imati savršene uvjete za razvoj i rast te da bi na kraju krasilo Vaš vrt kao sadnica. Da je jednostavno od svakog sjemena dobiti sadnicu svi bismo bili uspješni vrtlari. Uzgojiti vlastitu biljku je svakom veliki užitak.
Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje, jer iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.
Sjeme u ponudi je ovogodišnje jer kako je i gore navedeno od istog sjemenja proizvodimo sadnice.

MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

NOVO U PONUDI

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3