Reklamacije

Sve što radimo, radimo na obostrano zadovoljstvo i velika nam je želja da uživate u svome vrtu i trudu jer to i je naša ideja , u ljubavi s prirodom.

Sadnice: 

Uvjeti reklamacije sadnice : Sadnica je oštećena , sadnica koju ste zaprimili nije vrsta biljke koja je naručena ili sadnica nije živa.

Sadnice koje su na slikama oglasa su naše sadnice koje se trenutno nalaze u prodaji , moramo napomenuti da može doći do minimalnog odstupanja u visini , količini grana jer je svaka sadnica jedinka za sebe. Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su neke sorte listopadne.

Sorte poput Kurkume, Maline jagode, Rabarbare, Đumbira... zimi gube list do zemlje i do proljeća spavaju zimski san.

 

Trošak povrata snosi kupac, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac uplaćen za sadnicu ili poslati novu sadnicu o našem trošku , odluka je Vaša.

Svakako Vas savjetujemo da o svakoj pojedinoj sorti koju naručujete provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva .

 

 

Sjeme: 

Sve sjeme koje imamo u ponudi i sami koristimo za proizvodnju sadnica . Sjeme prikupljamo u svome vrtu , parkovima, putovanjima, sajmovima te razmjenom.

Svaka sorta traži svoje savršene uvjete,a to su ; Supstrat u koji se sije, mjesto, količina vlage, temperatura te svjetlost, stoga svakako provjerite prije sijanja kakve uvjete traži Vaše sjeme da postane biljka te postotak klijavosti, vrijeme i doba za sijanje, jer iz gore navedenih razloga ne odgovaramo za postotak klijavosti kao što ne odgovaraju ostali proizvođači sjemenja.

 

MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

NOVO U PONUDI

Limunska trava

CIJENA: 17,00 kn

Ljetni jorgovan / Mix

CIJENA: 80,00 kn

Lagerstroemia mix

CIJENA: 55,00 kn
София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3