banner klik

ECHINACEA / Mix

With shipment - for 0,00 kn
Cijena8,00 kn
Popust:
planthouse6038
planthouse089
planthouse14563
Opis

Paket: 20 sjemenki.

 

Ehinacea je zasigurno jedna od najpoznatijih i najviše korištenih biljaka našeg vremena, te se u svakoj ljekarni može kupiti pripravke koji sadrže ovu biljku. Stimulira imunološki sustav, pomaže tijelu da se riješi infekcija svih vrsta, što uključuje i bakterijske, virusne, gljivične, ali i općenito mikroorganizme. Ehinacea, za razliku od antibiotika ne djeluje tako da ubija infektivne organizme, već potiče tjelesnu obranu, imunosni sustav, te podiže učinkovitost imunosnog sustava.
Može se koristiti na 2 načina. U akutnim infekcijama mogu se koristiti relativno velike doze ehinacea, do 5 ml tinkture svake dva sata za odrasle osobe.
 
Osim kod akutne infekcije, može se koristiti i kao preventiva. Osobe sklone infekcijama, mogu bez opasnosti stalno uzimati manje doze ehinacee. Čak i nekoliko kapi dnevno će pomoći pri aktiviranju imunološkog sustava, a njezin se učinak tokom vremena ne smanjuje. Posebno se preporučuje preventivno uzimanje pripravaka ove biljke tokom proljeća i jeseni, kada su ljudi podložniji infekcijama.

MOJE NARUDŽBE

 x 

Košarica je prazna.

NOVO U PONUDI

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3