HEMEROCALLIS / KWANSO

5,15 

POGLEDAJ IZGLED SADNICA

Opis

Veličina posude / Promjer: 12 cm.
Opis: Izvanredni, veliki, dvostruki cvjetovi boje marelice s narančasto-crvenim oznakama i žutim tučkom.Vrlo čvrsta vrsta, snažna, laka za uzgoj, izvrsna travnata tekstura i oblik.

Biljka za vrtlara početnika i profesionalca. Kwanso ima narančaste cvjetove u obliku trube s crvenim centrima na krajevima stabljika sredinom ljeta. Cvjetovi su izvrsni za rezanje.

Njegovi atraktivni travnati listovi ostaju sivkasto zelene boje s upadljivom kremasto bijelom šarenošću tijekom cijele sezone.Kwanso ljiljan je zeljasta trajnica graciozno zasvođenog lišća. Njezina relativno gruba tekstura može se koristiti za izdvajanje od drugih vrtnih biljaka s finijim lišćem.

Ovo je biljka koja zahtijeva relativno malo održavanja i najbolje ju je očistiti u rano proljeće prije nego što nastavi s aktivnim rastom tijekom sezone. Dobar je izbor za privlačenje leptira u vaš vrt.

 

Napomene: Trajnice su listopadne i u jesen gube lisnu masu ili cijeli nadzemni dio, te sa proljećem kreću sa vegetacijom.

Sve biljke su uzgojene na otvorenom, kako bi bile otporne na sve vremenske uvjete.

Uobičajeno, od 15.10. do 15.4. , ovisno o vremenskim prilikama sadnice se u ranu jesen orezuju. Trajnice prezimljavaju korijenovim sustavom, ukrasni grmovi se orezuju i ostaju u potpunosti bez lisne mase. Gomoljaste i lukovičaste biljke se također povlače do zemlje. Sadnice koje naručujete u ovom periodu provjeravate preko korijenovog sustava.

Sve sadnice koje uzgajamo su minimalno dvogodišnje i posude su pune korijenovog sustava.

Fotografije sadnica predstavljaju izgled sadnice u punoj vegetaciji.