Zeleni pozdrav svima,

u vrijeme sezone, od ožujka do kolovoza imamo povećan obim posla u vrtlariji (proizvodnja i pakiranje narudžbi) te je rok za slanje pošiljaka 5 radnih dana.

ROKOVI DOSTAVE:
Nakon izvršene uplate, čim je proknjižena na našem žiro računu, sustav će Vas obavijestiti kako je narudžba u obradi.
Narudžbe pakiramo redosljedom njihova dolaska i uplata. Najkasnije 5 dana od uplate narudžba će biti spakirana i poslana prema Vašoj adresi.
Dan prije pakiranja i slanja mailom ćemo Vam poslati obavijest i račun za plaćene proizvode.

Pozdrav iz Kuće biljaka

-HEUCHERELLA / BUTTERED RUM-

27,00 kn

Opis

Sadnice u posudi promjera 12 cm.

 

Heucherella je križanac između dviju usko povezanih biljaka – Heuchere i Tiarellia. Kao što možete očekivati, heucherella nudi mnoge prednosti svojih dvaju roditeljskih biljaka. Heucherella je otpornija na bolesti, i sklonija je toleranciji na toplinu i vlagu. Inače, razlike u boji i obliku dviju biljaka uvelike ovise o sorti, jer su obje dostupne u različitim veličinama i oblicima. Sjena je najbolja za većinu sorti heucherele, iako biljka može podnijeti više sunca u hladnijim klimama. Heucherella je relativno otporna na sušu.

 

Napomena o izgledu sadnica u određeno godišnje doba:U rano proljeće trajnice i ukrasno bilje počinju sa vegetacijom.U ljeto  su  sadnice u punoj vegetaciji kao na posljednjoj slici u svakom oglasu.U jesen sadnice počinju žutjeti i ostajati bez lisne mase.U zimskom periodu, sve do početka travnja trajnice i ukrasni grmovi su bez lisne mase, ovisno o vrsti, trajnice u potpunosti gube nadzemni dio.