Zeleni pozdrav svima,

u vrijeme sezone, od ožujka do kolovoza imamo povećan obim posla u vrtlariji (proizvodnja i pakiranje narudžbi) te je rok za slanje pošiljaka 5 radnih dana.

ROKOVI DOSTAVE:
Nakon izvršene uplate, čim je proknjižena na našem žiro računu, sustav će Vas obavijestiti kako je narudžba u obradi.
Narudžbe pakiramo redosljedom njihova dolaska i uplata. Najkasnije 5 dana od uplate narudžba će biti spakirana i poslana prema Vašoj adresi.
Dan prije pakiranja i slanja mailom ćemo Vam poslati obavijest i račun za plaćene proizvode.

Pozdrav iz Kuće biljaka

-JORGOVAN / SYRINGA CHARLES JOLY-

60,00 kn

Opis

Sadnice u posudi promjera 12 cm. Sadnice na posljednjoj fotografiji prikazuju primjerak sadnice u prodaji – fotografirano u fazi vegetacije.

 

Opis:

Cvjetovi su skupljeni u uspravne, stožaste metlice visoke 10-20 cm. Cvjetaju nakon listanja u travnju i svibnju. Imaju vrlo intenzivan, ali ugodan miris. Jorgovan se može posaditi u vrtu, uz staze i okućnicu, može se koristiti i kao živa ograda. Moguće ga je saditi pojedinačno, po više primjeraka u skupinama, ili s drugim ukrasnim grmljem u vrtu. Za uzgoj jorgovana najbolja su sunčana ili polusunčana mjesta te hranjivo, dobro propusno tlo blago alkalne sredine.

 

Napomena o izgledu sadnica u određeno godišnje doba:U rano proljeće trajnice i ukrasno bilje počinju sa vegetacijom.U ljeto  su  sadnice u punoj vegetaciji kao na posljednjoj slici u svakom oglasu.

U jesen sadnice počinju žutjeti i ostajati bez lisne mase.

U zimskom periodu, sve do početka travnja trajnice i ukrasni grmovi su bez lisne mase, ovisno o vrsti, trajnice u potpunosti gube nadzemni dio.