-MONARDA BEE-HAPPY-

4,50  (33,91 kn)

POGLEDAJ IZGLED SADNICA

Opis

Veličina posude / Promjer: FI 12
Opis: Ako volite jarko crveno cvijeće, svidjet će vam se ovaj novi melem za pčele. To je savršena veličina i savršena ljetna biljka za gredice.

Serija Monarda Bee-You™Pčele ih vole. Uzgajivači ih vole. Ovi novi balzami za pčele su prekriveni cvijećem, savršene su veličine i dostupni su u bojama kako bi svaki vanjski prostor oživio. Pčele, leptiri i kolibrići ne mogu odoljeti njihovom slatkom nektaru i mirisu.

Mnogi odabiri imaju tamno kestenjaste ili ljubičaste brakteje koje čine da boje cvijeća izgledaju još dublje i primamljivije. Privucite prijeko potrebne oprašivače i nahranite svoju dušu ovim prekrasnim, sadržanim, bezbrižnim biljkama za pčele.

Napomene: Zimootporna trajnica.

Trajnice su listopadne i u jesen gube lisnu masu ili cijeli nadzemni dio, te sa proljećem kreću sa vegetacijom.

Sve biljke su uzgojene na otvorenom, kako bi bile otporne na sve vremenske uvjete.

Uobičajeno, od 15.10. do 15.4. , ovisno o vremenskim prilikama sadnice se u ranu jesen orezuju. Trajnice prezimljavaju korijenovim sustavom, ukrasni grmovi se orezuju i ostaju u potpunosti bez lisne mase. Gomoljaste i lukovičaste biljke se također povlače do zemlje. Sadnice koje naručujete u ovom periodu provjeravate preko korijenovog sustava.

Sve sadnice koje uzgajamo su minimalno dvogodišnje i posude su pune korijenovog sustava.

Fotografije sadnica predstavljaju izgled sadnice u punoj vegetaciji.