Zeleni pozdrav svima,

u vrijeme sezone, od ožujka do lipnja imamo povećan obim posla u vrtlariji (proizvodnja i pakiranje narudžbi) te je rok za slanje pošiljaka 5 radnih dana od uplate narudžbe.

ROKOVI DOSTAVE:
Nakon izvršene uplate, čim je proknjižena na našem žiro računu, sustav će Vas obavijestiti kako je narudžba u obradi.
Narudžbe pakiramo redosljedom njihova dolaska i uplata. Najkasnije 5 dana od uplate narudžba će biti spakirana i poslana prema Vašoj adresi.
Dan prije pakiranja i slanja mailom ćemo Vam poslati obavijest i račun za plaćene proizvode.

Pozdrav iz Kuće biljaka

WEIGELA MIDDENDORFFIANA

60,00 kn

Opis

Sadnice u posudi promjera 13 cm.Sadnice na posljednjoj fotografiji prikazuju primjerak sadnice u prodaji – fotografirano u fazi pune vegetacije.

 

Opis:

Weigele su grmoliki listopadni grmovi s jednostavnim, jajolikom lišćem i malim grozdovima cvjetova na kratkim bočnim izbojima u kasno proljeće i ljeto.

W. middendorffiana je uspravni, listopadni grm sa svijetlozelenim lišćem i zvonastim, žutim cvjetovima u kasno proljeće do rano ljeto, često s vidljivim oznakama tučka koje variraju od svijetlo žuto-narančaste do tamno narančasto-crvene boje

 

Napomena o izgledu sadnica u određeno godišnje doba:U rano proljeće trajnice i ukrasno bilje počinju sa vegetacijom.U ljeto  su  sadnice u punoj vegetaciji kao na posljednjoj slici u svakom oglasu.

U jesen sadnice počinju žutjeti i ostajati bez lisne mase.

U zimskom periodu, sve do početka travnja trajnice i ukrasni grmovi su bez lisne mase.