Graviola / Annona Muricata

20,00 kn

Description

Pakiranje: 5 sjemenki.

 

Graviola je biljka koja ima mnoga ljekovita svojstva, no daleko je najviše pažnje privukla time što navodno vrlo učinkovito uništava stanice raka.

U posljednje se vrijeme ekstrakti graviole, posebice u Južnoj Americi, preporučuju i za liječenje nekih najtežih bolesti, uključujući i karcinome, iako takvu praksu podupire tek nekoliko znanstvenih istraživanja (studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta Purdue iz Indiane, SAD).

O njezinoj ljekovitosti saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je proveo više od 20 laboratorijskih testova o utjecaju Graviole na stanice raka.

Provedena istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz Graviole djeluju citotoksično na čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Osim toga, utvrđeno je da Graviola ne izaziva nikakve nuspojave. Naprotiv, ona pozitivno djeluje na imunološki sustav i cjelokupno zdravlje organizma te, za razliku od kemoterapije, djeluje isključivo na zloćudne stanice, ostavljajući zdrave stanice netaknutima.