fbpx
Pričekajte..

Informacije o …

Prije izvršene narudžbe svakako Vas savjetujemo da o svakoj sorti provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva.

Narudžbe i upiti

Narudžbe se izrađuju putem internet stranice i svi artikli objavljeni na internet stranici su dostupni za kupnju.

Minimalna narudžba:

Sadnice / Sadnice i sjeme / *Lukovice 100,00 kn.
Sjeme / Pismovna pošiljka 50,00 kn.

*Lukovičasto bilje pakira se kao paket, ne kao pismovna pošiljka zbog mogućnosti oštećenja

Plaćanje i R1 račun

Plaćanje narudžbe je pri preuzimanju pošiljke ili putem žiro računa OPG-a koji će kupcu biti dostavljen sa svim podatcima za uplatu.

Ukoliko je kupcu potrebna izrada R1 računa, isto je potrebno najaviti mailom na info@planthouse.hr nakon izvršene narudžbe.

Kako naručiti

Narudžba se izrađuje putem internet stranice www.planthouse.hr na način dodavanja proizvoda i količina u košaricu, te zaključivanjem narudžbe nakon unošenja osobnih podataka obveznih za dostavu pošiljke.

Narudžbe sa netočnim i nepotpunim podatcima za dostavu, ili narudžbe izrađene ispod propisane „minimalne narudžbe“ biti će stornirane i odbijene.

Zadržavamo pravo provjere narudžbe putem navedenog kontakt telefona nakon zaključene narudžbe.

Reklamacije

Naručitelj (kupac) je dužan educirati se kakvog je izgleda jedinka koju naručuje u određeno godišnje doba (listopadne, gomoljaste…)

Reklamaciju je Naručitelj (kupac) dužan podnijeti odmah prilikom primitka pošiljke ili najkasnije 2 dana od dana primitka pošiljke e-mailom na adresu info@planthouse.hr , ili poštom preporučeno na adresu sjedišta Prodavatelja sa svim relevantnim razlozima reklamacije, fotografijama, brojem narudžbe ili kopijom računa izdanog od Prodavatelja.

Razlozi reklamacije Naručitelja i rješavanje reklamacija:

Sadnica je oštećena prilikom dostave, primljena sadnica nije vrsta biljke koja je naručena, nedostatna pošiljka.

Sadnice koje su na fotografijama uz proizvod, označene vodenim žigom  predstavljaju primjer sadnice koja se nalazi u ponudi , a fotografije sadnica sa pretraživača prikazuju odrasli kultivar i/ili boju cvijeta i formu odrasle jedinke kako bi Naručitelju prikazali izgled biljke u odraslom stadiju i pomogli u odluci odabira vrste ovisno o položaju i dimenzijama.

Moramo napomenuti da može doći do određenog, minimalnog odstupanja u visini sadnice i količini lisne mase jer je svaka sadnica jedinka za sebe.

Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su pojedine vrste listopadne ili gomoljaste.

Sadnice poput Božura, Kurkuma, Rubusa, Rabarbare, Đumbira, Ljiljana i dr., i nekih trajnica u zimskom periodu gube svoj nadzemni dio.

Ukoliko Naručitelj (kupac) primi pošiljku u kojoj nedostaje naručeni proizvod potrebno je da obavjesti Prodavatelja odmah po primitku pošiljke. Proizvod koji nedostaje dostaviti ćemo u najkraćem roku o trošku Prodavatelja.

Ukoliko je proizvod (sadnica) procvala u boji koja nije naručena, nakon isteka Zakonskog roka za reklamacije Naručitelj (kupac) može reklamirati takvu sadnicu uz priloženu fotografiju i broj narudžbe ili kopije računa. Takva reklamacija biti će uvažena Naručitelju (kupcu) na način da izvrši povrat sadnice koja je sporna (u fazi mirovanja (rano proljeće – jesen)) o vlastitom trošku. Nakon zaprimljene sadnice odobravamo povrat sredstava uplaćenih za spornu sadnicu. Reklamaciju ovakvog tipa uvažavamo najkasnije godinu dana od dana dostave sadnice na adresu Naručitelja(kupca).

Ukoliko Naručitelj (kupac) želi zadržati spornu sadnicu,nakon potvrđene reklamacije Prodavatelj će Naručitelju napraviti povrat 50% cijene uplaćene sadnice. Reklamaciju ovakvog tipa uvažavamo najkasnije godinu dana od dana dostave sadnice na adresu Naručitelja(kupca).

U slučaju povrata pošiljke ista mora biti pakirana te proizvodi zaštićeni od strane Naručitelja na isti način kako ih je spakirao Prodavatelj te poslana poštom preporučeno na adresu navedenu na adresnici Pošiljatelja.

Svoju reklamaciju šaljete u pisanoj formi na našu e-mail adresu info@planthouse.hr na način da u svom mailu dostavite broj narudžbe ili broj izdanog računa, svoj prigovor i fotografiju vezanu uz prigovor.

Sjeme:

SJEME NIJE IZOLIRANO. U nekim slučajevima može doći do križanja.

Svo sjeme koje imamo u ponudi je naša proizvodnja. Od dobivenog sjemena pripremamo proizvodnju za sljedeću sezonu. Sjeme se bere i suši ručno, te pakira i deklarira. Kao i svi proizvođači reklamacije na sjeme ne prihvaćamo zbog potrebnog znanja, iskustva i opreme koja je potrebna za klijavost, te tehnike potrebne da bi postotak klijavosti bio maksimalan ( profesionalni supstrati za sjetvu, dezinfekcija opreme, posude, svjetlost, vlaga, prihrana, presadnja, zaštita, stratifikacija, skarifikacija…). Klijavost ovisi isključivo o uvjetima sjetve.

Zaštita podataka

Registracijom ili narudžbom na internet stranici www.planthouse.hr dajete suglasnost Prodavatelju OPG Mario Bel da prikuplja i obrađuje podatke navedene u registracijskom obrascu i obrascu narudžbe u mjeri potrebnoj za realizaciju ugovornog odnosa odnosno isporuku naručene robe.

Naručitelj putem internet stranice www.planthouse.hr  u svakom trenutku može povući svoju suglasnost za raspolaganjem i obradom podataka ostavljenim u obrascima registracije u cijelosti.

Na vlastiti zahjev, naručitelj ili registirani korisnik može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ostavljenih pri registraciji na stranici www.planthouse.hr

OPG Mario Bel obvezan je zaštititi osobne podatke Naručitelja tako da prikuplja samo podatke koji su nužni za ispunjenje obveza. Svi podaci o korisnicima čuvaju se isključivo kod Prodavatelja te koriste isključivo za dostavu pošiljke i u slučaju registracije o slanju promotivnih pogodnosti za Naručitelja i/ili noviteta u proizvodnji.

Fotografije i tekstovi:

Fotografije i tekstovi na internet stranici / internet trgovini prikazuju biljke u odraslom stadiju / google, fotografije označene vodenim žigom Planthouse.hr su naše vlasništvo i zabranjena je distribucija istih bez navođenja izvora.

0
0
Košarica
Vaša košara je praznaVratite se u trgovinu
Calculate Shipping