fbpx
Pričekajte..

Informacije o …

Reklamacije

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori izjavljuju se u pisanoj formi putem elektroničke pošte na info@planthouse.hr te trebaju sadržavati sljedeće podatke:

  1. Broj narudžbe i/ili broj izdanog računa
  2. Ime i prezime kupca
  3. Razlog i opis Reklamacije
  4. Fotografije koje potkrjepljuju razlog i opis reklamacije

Nepotpune Reklamacije nismo dužni uzeti u obzir.

 

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke.

Kupac je dužan pregledati isporučeni paket i evidentirati oštećenja i/ili nedostatke pošiljke(narudžbe) u roku od 24 sata nakon preuzete pošiljke te oštećenja ili nedostatke prijaviti na e-mail adresu info@planthouse.hr.

 

U slučaju opravdane reklamacije provodi se reklamacijski postupak. Ukoliko se radi o oštećenju isporučenih proizvoda kupac šalje proizvode  na trošak Prodavatelja kurirskom službom GLS. (Kuća biljaka poslati će nalog GLS dostavnoj službi da na adresi Primatelja/Kupca prikupi reklamiranu pošiljku koja mora biti spakirana u istu ambalažu, na isti način na koji je pošiljku Primatelj/Kupac primio.

 

U slučaju ostalih reklamacija Naručitelj je dužan obavijestiti Prodavatelja e-mailom na adresu info@planthouse.hr te Naručitelj/Kupac snosi troškove povrata pošiljke.

U slučaju povrata paketa od strane Naručitelja, a nakon prihvaćene reklamacije i dostavljenog povrata Prodavatelj će izvršiti uplatu na račun Naručitelja.

 

Reklamacije na količinu lisne mase u doba jeseni, zime i ranog proljeća ne uvažavamo.

Trajnice su biljke kojima se u jesen orezuje nadzemni dio do tla i prezimljavaju korijenovim sustavom.

 

 

Biljke su živa bića i njihov izgled nikako ne može biti jedinstven te ovisi o godišnjem dobu i uvjetima uzgoja. Svaki proizvod koji je u ponudi ove internet trgovine ima svoju realnu fotografiju prosječnog predstavnika u fazi vegetacije koja prikazuje kakav će proizvod kupac zaista primiti i nekoliko fotografija koje prikazuju kakva biljka može biti ukoliko se održava na pravilan način. Uz svaki proizvod nalazi se ikona „IZGLED SADNICA“ gdje je realnim fotografijama i opisima objašnjeno kako koja sadnica izgleda u određeno godišnje doba, posebno doba van vegetacijske sezone(jesen-zima), kao i uz Opis svakog proizvoda.

0
0
Košarica
Vaša košara je praznaVratite se u trgovinu
Calculate Shipping