fbpx
Pričekajte..

Pitanja i odgovori

Način poslovanja

Vlasnik internet stranice www.planthouse.hr je isključivo internet trgovina objavljena na internet stranici www.planthouse.hr i nema mogućnosti kupovine na našoj adresi.
Adresa sjedišta je zakonski propisana te se odnosi na adresu Nositelja OPG.

Proizvode dostavljamo putem dostavne službe direktno iz proizvodnje na adresu kupca i nije moguće osobno preuzimanje.

Zašto samo putem interneta?

Svijet se razvija, ograničavanje samo na svoju lokaciju, koja je u Slavonskom selu, zastario je način prezentacije i prodaje svojih proizvoda. Internetom su naši proizvodi dostupni u cijeloj EU i smatramo da je takav način prodaje, promocije i prezentacije odavno sadašnjost.

Mail komunikacija

Zbog obveza u proizvodnji sadnica, pripreme i slanja paketa molimo Vas da upite putem e-maila koristite isključivo na način da u subjekt e-maila upišete broj svoje narudžbe.

Sve informacije vezane uz minimalnu narudžbu, dostupnost naših proizvoda kao i savjeti o njezi, položaju i zahtjevima pojedinih kultivara nalaze se na našoj internet stranici i u sekciji “Uvjeti”.

Ne radimo projekte krajobraznog uređenja , ne isporučujemo svoje proizvode drugačije nego je naznačeno u našim uvjetima i ne isporučujemo pakete koji su manji od minimalne narudžbe.

Izgled sadnica jesen - zima - rano proljeće

Mnogi od nas koji se bavimo uzgojem trajnica i njegujemo svoje vrtove znamo kako sadnice izgledaju krajem vegetacije u rujnu i listopadu, no
neki kupci jednostavno ne mogu pojmiti, kako smo s godinama shvatili da sadnice gube list, da postoje gomoljaste sadnice, npr. Božuri i
Hemerocallisi, Irisi koji se povlače …. Trajnice koje su “golih grana”.
Lisna masa postaje sve slabija, list počinje poprimati boje jeseni i iz veselo zelene počinju poprimati smeđe i crvene tonove, Božuri više
nemaju zelene grmove nego se grane režu do zemlje…

Svi kojima je bitno da sadnica u doba kada je to ne prirodno očekuju hrpu zelenila neka svoje narudžbe odrađuju od travnja kada priroda opet
otvori svoje oči i pokaže svu svoju raskoš.

Naše sadnice se zimi ne griju, ne pokrivaju, ne prskaju i ne potičemo im ne prirodnu vegetaciju nikakvim dodatcima. One jednostavno žive slobodno u skladu sa godišnjim dobima.

Isporučujete li sadnice dostavom?

Sadnice isporučujemo putem GLS  dostavne službe.

Rok isporuke je 1 radni dan nakon prikupa pošiljke iz naše vrtlarije, 2 radna dana u II. zonu.

SMS obavijest: Kupac će sms porukom biti obaviješten o terminu slanja i dostave pošiljke na adresu.

Narudžbe pakiramo redosljedom njihova dolaska i uplata. Najkasnije 5 radnih dana od uplate narudžba će biti spakirana i otpremljena prema adresi.

Kako mogu biti siguran/na hoće li sadnice biti dostavljene neoštećene?

Brinemo o sadnicama koje dostavljamo na Vašu adresu. Sadnice šaljemo u posudama, u kutiji , zaštićene slamom .

Hoće li sadnice u ljetnim temperaturama preživjeti transport?

Sadnice u sezoni (proljeće,ljeto,jesen) ne šaljemo golog korijena, sve sadnice šaljemo u posudama u kojima su rasle. Sadnice se prije pakiranja za transport dodatno zalijevaju i nema straha od transporta koji najčešće traje 24 sata od spakirane pošiljke

Kolika je minimalna narudžba?

Minimalna narudžba koju isporučujemo je 7.00€ za pismovnu pošiljku sjemena.

Minimalna narudžba koju isporučujemo je 15.00€ za paket (Sadnice, sjeme, lukovičasto bilje).

Kolika je poštarina i pakirate li sve u istu pošiljku?

Cijelu pošiljku, neovisno o količini pakiramo u istu pošiljku.

Cijene dostave :

  • Pismovna pošiljka, neovisno o količini iznosi 5.75€ – dostava GLS
  • Paket, neovisno o količini iznosi 7.64€- dostava GLS

Zašto sadnice prodajete isključivo putem internet trgovine?

Mi smo registrirana proizvodnja i odlučili smo svoje proizvode ponuditi na području cijele Republike Hrvatske, ne biti vezani uz mjesto proizvodnje i vezani isključivo za kupce koji se nalaze na našem području.

Svoje vrijeme posvećujemo uzgoju, održavanju i njezi biljaka, umjesto sjedenja na blagajni čekajući kupca. Vodimo se modernim tehnologijama i prodaji koja ne iziskuje rad vezan uz direktnu prodaju, a na našu odluku utjecala je uvelike i geografska smještenost, naše proizvode nudimo isključivo putem internet trgovine.

Savjeti i kupnja bilja u ljekovite svrhe?

Sadnice koje imamo u ponudi uzgajamo isključivo kao ukrasno bilje, ne prodajemo sadnice u ljekovite svrhe, za konzumaciju, niti smo stručni davati preporuke i recepte.

Nakon izvršene narudžbe u kojem roku mogu očekivati pošiljku?

Uobičajeno pošiljke pripremamo početkom tjedna te ih prikuplja GLS i DPD dostavna služba. Dan prije slanja pošiljke dostaviti ćemo na Vašu email adresu račun te okviran termin slanja pošiljke.

Narudžbe pakiramo redoslijedom njihova dolaska i uplata. Najkasnije 5 radnih dana od narudžbe ili uplate narudžba će biti spakirana i otpremljena prema adresi.

Je li sjeme koje imate u ponudi modificirano ili tretirano?

Svo povrće koje uzgajamo, kao i ukrasno bilje, ne tretiramo kemijskim preparatima u niti jednoj fazi, sjeme skladištimo na prirodan način te ga nismo u mogućnosti niti na jedan način modificirati. Sjeme se uzgaja u malim količinama dostatno za jednu sezonu.

Svo sjeme koje se nalazi u našoj ponudi proizvodimo sami od matičnih biljaka ili proizvodnjom svake sezone (sjeme povrća) koje beremo, čistimo, sušimo, skladištimo, testiramo klijavost te puštamo u promet iz sezone u sezonu.

U ponudi nemamo modificirana i hibridna sjemena.

Gdje je Vaša proizvodnja i sjedište?

Sjedište: Ljudevita Posavskog 53, 31000 Osijek

Proizvodnja: Sunčana 21, 31214 Korog

Vrtlarija je zatvorena za posjete, proizvode isporučujemo isključivo preko GLS dostavne službe.

Zašto pri narudžbi moram ostaviti svoje osobne podatke i kontakt broj, te koristite li moje podatke u neke druge svrhe?

Podatke koje tražimo pri narudžbi koristimo isključivo u svrhu dostave naručene pošiljke, a Vaš kontakt broj za dostavljača ili obavijest o terminu dostave.

Za neregistrirane korisnike osobni podatci se koriste samo u svrhu slanja pošiljke i komunikaciju do zaprimanja pošiljke te podatke ne pohranjujemo.

Zašto da se registriram na Vašoj internet stranici?

Opcija registrirani korisnik zamišljena je za redovne kupce naših proizvoda kako bi im dodatno olakšali kupnju.

Registrirani korisnici na kupnju imaju dodatne pogodnost, te ukoliko to izričito žele mogu na svoju e-mail adresu primati novosti o proizvodima i popustima

0
0
Košarica
Vaša košara je praznaVratite se u trgovinu
Calculate Shipping