fbpx
Pričekajte..

O nama

O nama

Kontakt podatci:

Naziv: OPG Kuća biljaka

Sjedište: Ljudevita Posavskog 53, 31000 Osijek

Proizvodnja: Sunčana 21, 31214 Korog

(Vrtlarija je zatvorena za posjete, sve pošiljke dostavljamo isključivo dostavnom službom.)

Kontakt mail: info@planthouse.hr

Fax : 031/399-799

Radno vrijeme: Pon – Pet : 9:00 – 17:00h

MB: 50093037 – MIBPG: 231684 – OIB: 46306577421

PDV ID (VAT number): HR46306577421

IBAN: HR0524070001100080358  OTP banka

 

 

NAPOMENA:

Svoje proizvode isporučujemo ISKLJUČIVO preko dostavnih službi na adresu kupca.

 

 

Kada smo prije 8 godina, 2015. počeli profesionalno proizvoditi trajnice i ukrasne grmove, nismo znali da će nas put dovesti do 4000 kvadratnih metara vrtlarije sa oko 1000 vrsta i sorti.

Ne uzgajamo biljke koje se proizvode masovno za prodaju u vrtnim centrima i trgovinama, već biljke zahtjevne za uzgoj, otporne na vremenske uvjete u našoj klimi.

Od 2018. usmjerili smo se na uzgoj trajnica, višegodišnjih biljaka koje su izrazito zahvalne za održavanje zbog toga što jednom kad ih posadite nije ih potrebno ponovo presađivati, a osim toga uljepšavaju balkon ili vrt jer cvjetaju svake godine. Mogu se saditi u sjeni, na punom suncu, uz vodu i u vodi ( močvarno bilje ). Osim toga veliko mnoštvo ih je mirisnih, a i ljekovitih. Uglavnom nisu zahtjevne, pa će uspijevati čak i ako na njih s vremena na vrijeme zaboravite. Vrlo su korisne u vrtu, neke od njih su medonosne. Vrtlari ih vole zbog trajnosti, raznolikosti boja, a za svaki kutak vrta postoji trajnica koja će se uklopiti, i napraviti ga ljepšim.

Naša proizvodnja je na otvorenom, cijele godine, kako bi biljke u Vaš vrt stigle potpuno otporne na sve klimatske uvjete. Biljke uzgajamo prirodno, u posudama, bez stimulatora rasta i otrova, samo uz redovitu prihranu, baš kako bi i Vi trebali hraniti biljke u svom vrtu.

Naše biljke izgledaju upravo onako kako u Vašem vrtu izgledaju u određeno doba godine. U proljeće razvijaju lisnu masu, u ljeto su prepune vegetacije, boja i mirisa, u jesen se priroda, kao i naše biljke, spremaju za zimu i gube nadzemni dio.

Sve svoje proizvode isporučujemo brzim dostavnim službama. Odlučili smo se još 2015. na Internet trgovinu jer tako nismo ograničeni samo na lokaciju u kojoj je vrtlarija, već svoje biljke sada možemo pronaći u skoro svakom mjestu i otoku u Hrvatskoj.

Želje za što više novih vrsta i sorti iz sezone u sezonu rastu, veličina površine o kojoj brinemo se također u skladu s tim povećava a uz vrijedne ruke potrebna je i velika stručna pomoć kako bi svaka vrsta koja se sije i proizvodi dobila svoje idealne uvjete za klijanje. Od 2020. dobili smo novi vjetar u leđa jer nam se pridružio i Leon sa svojim OPG-om Kuća biljaka koji nam je svojom strukom, iskustvom i znanjem pomogao da već od 2021. godine svoju proizvodnju proširimo za više od stotinu novih sorti trajnica koje ćemo već u lipnju predstaviti svojim kupcima.

Ne mislimo da su dobro poznate biljke u vrtovima zastarjela ideja, mi samo želimo Vašem vrtu dodati novih boja i mirisa. Misija nam je biti u korak sa trendovima u hortikulturi ne zanemarujući tradicionalne biljke koje naše vrtove krase od davnina.

 

Vrtni pozdrav od ekipe iz Kuće biljaka

0
0
Košarica
Vaša košara je praznaVratite se u trgovinu
Calculate Shipping