Pričekajte..

Informacije o …

Prije izvršene narudžbe svakako Vas savjetujemo da o svakoj sorti provjerite kakve uvjete i klimu zahtjeva.

Narudžbe i upiti

Narudžbe se izrađuju putem internet stranice i svi artikli objavljeni na internet stranici su dostupni za kupnju.

Minimalna narudžba:

Sadnice / Sadnice i sjeme / *Lukovice 100,00 kn.
Sjeme / Pismovna pošiljka 50,00 kn.

*Lukovičasto bilje pakira se kao paket, ne kao pismovna pošiljka zbog mogućnosti oštećenja

Plaćanje i R1 račun

Plaćanje narudžbe je pri preuzimanju pošiljke ili putem žiro računa OPG-a koji će kupcu biti dostavljen sa svim podatcima za uplatu.

Ukoliko je kupcu potrebna izrada R1 računa, isto je potrebno najaviti mailom na info@planthouse.hr nakon izvršene narudžbe.

Kako naručiti

Narudžba se izrađuje putem internet stranice www.planthouse.hr na način dodavanja proizvoda i količina u košaricu, te zaključivanjem narudžbe nakon unošenja osobnih podataka obveznih za dostavu pošiljke.

Narudžbe sa netočnim i nepotpunim podatcima za dostavu, ili narudžbe izrađene ispod propisane „minimalne narudžbe“ biti će stornirane i odbijene.

Zadržavamo pravo provjere narudžbe putem navedenog kontakt telefona nakon zaključene narudžbe.

Reklamacije

Svi proizvodi koji su u ponudi na internet stranici www.planthouse.hr su vlastita proizvodnja.

Naručitelj (kupac) je dužan educirati se kakvog je izgleda jedinka koju naručuje u određeno godišnje doba (listopadne, gomoljaste…)

Reklamaciju je Naručitelj (kupac) dužan podnijeti odmah prilikom primitka pošiljke ili najkasnije 15 dana od dana primitka pošiljke e-mailom na adresu info@planthouse.hr , ili poštom preporučeno na adresu sjedišta Prodavatelja sa svim relevantnim razlozima reklamacije, fotografijama, brojem narudžbe ili kopijom računa izdanog od Prodavatelja.

Razlozi reklamacije Naručitelja i rješavanje reklamacija:

Sadnica je oštećena prilikom dostave, primljena sadnica nije vrsta biljke koja je naručena, nedostatna pošiljka.

Sadnice koje su na fotografijama uz proizvod, označene vodenim žigom  predstavljaju primjer sadnice koja se nalazi u ponudi , a fotografije sadnica sa pretraživača prikazuju odrasli kultivar i/ili boju cvijeta i formu odrasle jedinke kako bi Naručitelju prikazali izgled biljke u odraslom stadiju i pomogli u odluci odabira vrste ovisno o položaju i dimenzijama.

Moramo napomenuti da može doći do određenog, minimalnog odstupanja u visini sadnice i količini zelene mase jer je svaka sadnica jedinka za sebe.

Sadnice su slikane u vrijeme vegetacije i uzmite u obzir da su pojedine vrste listopadne ili gomoljaste.

Sadnice poput Božura, Kurkuma, Rubusa, Rabarbare, Đumbira, Ljiljana i dr., i nekih trajnica u zimskom periodu gube svoj nadzemni dio.

Sjeme: Svo sjeme koje imamo u ponudi je naša proizvodnja. Od dobivenog sjemena pripremamo proizvodnju za sljedeću sezonu. Sjeme se bere i suši ručno, te pakira i deklarira. Kao i svi proizvođači reklamacije na sjeme ne prihvaćamo zbog potrebnog znanja, iskustva i opreme koja je potrebna za klijavost, te tehnike potrebne da bi postotak klijavosti bio maksimalan                ( profesionalni supstrati za sjetvu, dezinfekcija opreme, posude, svjetlost, vlaga, prihrana, presadnja, zaštita, stratifikacija, skarifikacija…) Klijavost ovisi isključivo o uvjetima sjetve.

Ukoliko je Naručitelj primio pošiljku sa oštećenim proizvodom/ima, dužan je o istom izričito na dan dostave obavijestiti Prodavatelja e-mailom na adresu info@planthouse.hr ,te dostaviti fotografiju oštećenog/ih proizvoda, te će Prodavatelj nove proizvode(sadnice) dostaviti Naručitelju u najkraćem mogućem roku ili u prvom terminu slanja pošiljaka bez ikakvih dodatnih troškova za Naručitelja.

U slučaju ostalih reklamacija Naručitelj je dužan obavijestiti Prodavatelja e-mailom na adresu info@planthouse.hr te Naručitelj snosi troškove povrata pošiljke.

U slučaju povrata pošiljke ista mora biti pakirana te proizvodi zaštićeni od strane Naručitelja na isti način kako ih je spakirao Prodavatelj te poslana poštom preporučeno na adresu navedenu na adresnici Pošiljatelja.

Na dan primitka pošiljke pred dostavljačem se pregledava pošiljka vraćena od strane Naručitelja, te se u slučaju nedostataka sastavlja službeni zapisnik o čemu se obaviještava Naručitelj.

U slučaju povrata paketa od strane Naručitelja a nakon prihvaćene reklamacije i dostavljenog povrata Prodavatelj će izvršiti uplatu na račun Naručitelja.

Zaštita podataka

Registracijom ili narudžbom na internet stranici www.planthouse.hr dajete suglasnost Prodavatelju OPG Mario Bel da prikuplja i obrađuje podatke navedene u registracijskom obrascu i obrascu narudžbe u mjeri potrebnoj za realizaciju ugovornog odnosa odnosno isporuku naručene robe.

Naručitelj putem internet stranice www.planthouse.hr  u svakom trenutku može povući svoju suglasnost za raspolaganjem i obradom podataka ostavljenim u obrascima registracije u cijelosti.

Na vlastiti zahjev, naručitelj ili registirani korisnik može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ostavljenih pri registraciji na stranici www.planthouse.hr

OPG Mario Bel obvezan je zaštititi osobne podatke Naručitelja tako da prikuplja samo podatke koji su nužni za ispunjenje obveza. Svi podaci o korisnicima čuvaju se isključivo kod Prodavatelja te koriste isključivo za dostavu pošiljke i u slučaju registracije o slanju promotivnih pogodnosti za Naručitelja i/ili noviteta u proizvodnji.

Fotografije i tekstovi:

Fotografije i tekstovi na internet stranici / internet trgovini prikazuju biljke u odraslom stadiju / google, fotografije označene vodenim žigom Planthouse.hr su naše vlasništvo i zabranjena je distribucija istih bez navođenja izvora.

0
Košarica