BELAMCANDA FRECKLE FACE

4,75  (35,79 kn)

POGLEDAJ IZGLED SADNICA

Opis

Veličina posude / Promjer: 12 cm.
Opis: Ova jedinstvena trajnica daje obilje širokih, briljantnih narančastih cvjetova s ​​jakim crvenim mrljama i sjenama na svakoj od šest preklapajućih latica.

Listovi su oblika mača, poput lišća visoke bradate perunike. Belamcanda cvjeta tjednima, u kasno ljeto, a njena zanimljiva sezona produžuje se do jeseni sa zanimljivim sjemenkama koje se razvijaju.

Žutosmeđe mahune u obliku kruške otvaraju se i otkrivaju grozdove crnih sjemenki koje podsjećaju na kupine, otuda i njihov uobičajeni naziv kupinov ljiljan.Postojane su preko zime i atraktivne su u aranžmanima svježeg ili suhog cvijeća.

Napomene: Trajnice su listopadne i u jesen gube lisnu masu ili cijeli nadzemni dio, te sa proljećem kreću sa vegetacijom.

Sve biljke su uzgojene na otvorenom, kako bi bile otporne na sve vremenske uvjete.

Uobičajeno, od 15.10. do 15.4. , ovisno o vremenskim prilikama sadnice se u ranu jesen orezuju. Trajnice prezimljavaju korijenovim sustavom, ukrasni grmovi se orezuju i ostaju u potpunosti bez lisne mase. Gomoljaste i lukovičaste biljke se također povlače do zemlje. Sadnice koje naručujete u ovom periodu provjeravate preko korijenovog sustava.

Sve sadnice koje uzgajamo su minimalno dvogodišnje i posude su pune korijenovog sustava.

Fotografije sadnica predstavljaju izgled sadnice u punoj vegetaciji.