Pričekajte..

OBAVIJEST DOSTAVA NARUDŽBI I NAČIN PLAĆANJA U VRIJEME SEZONE

 

Poštovani kupci,

naša internet trgovina posjeduje certifikate Europske sigurne trgovine(EMOTA) i Certified shop Smind te je kupnja potpuno sigurna.

_______________________________________________________________________________

DOSTAVA

ROKOVI DOSTAVE: U vrijeme prodajne sezone, od 1.2. do 1.6. sve narudžbe isporučujemo redoslijedom njihova dolaska. Uobičajeno pošiljka na red za pripremu i pakiranje u sezoni na red dođe za OTPRILIKE 5 RADNIH DANA OD POTVRĐENE UPLATE. Sve sadnice se u vrtlariji moraju po narudžbama prikupljati ručno, pripremiti i spakirati.

Za vrijeme proljetnih i ljetnih visokih temperatura, obzirom da se radi o biljkama, način uplate je isključivo predračunom nakon čega se biljke pakiraju i nakon slanja su na adresi kupca u roku 24 sata.

Nakon izvršene uplate, čim je proknjižena na našem žiro računu, sustav će Vas obavijestiti kako je narudžba u obradi. 

Narudžbe pakiramo redosljedom njihova dolaska i uplata i najkasnije tjedan dana od uplate narudžba će biti spakirana i na Vašoj adresi

Rok isporuke paketnih pošiljaka je 1 radni dan od dana odvoza pošiljke iz naše vrtlarije o čemu ćete primiti sms obavijest dostavne službe (GLS dostava).

Rok isporuke pismovnih pošiljaka je 3 radna dana (poslovni HPexpress).

10.04.2020. Naša proizvodnja sjemena je ograničena i svo sjeme koje smo za ovu sezonu imali u ponudi smo rasprodali, stoga je kategorija sjeme ugašena a proizvodi uklonjeni.

 

Share :

LEAVE YOUR REPLY

0
Košarica